Puikvoorelkaar.nl

Dat is goed voor elkaar

Zoveel mogelijk maanden genieten in de tuin

Ik breng het liefst zoveel mogelijk maanden per jaar door in de tuin. Ik hou van tuinieren, ik voer de vogeltjes tijdens de wintermaanden en ik ben een fanatiek deelnemer van de jaarlijkse tuinvogeltelling. Daarnaast zit ik gedurende de warme maanden vele uren per dag kruiswoordpuzzels in te vullen of tijdschriften te lezen. In mijn tuin uiteraard. Helaas zijn er vrij veel maanden waarin het weer niet geschikt is voor mijn geliefde activiteiten. Vaak is het te koud, soms is het te heet. Hiervoor bestaan meerdere oplossingen in de vorm van een aanbouw aan het huis. Ikzelf heb bijvoorbeeld een windscherm en een afdak. Dit beschermt een beetje tegen zowel overmatige hitte als kou. Tegen zwaar meteorologisch geschut is het echter niet bestand. Er is echter een nieuwe ontwikkeling in het aangenaam maken van je tuin, zowel in de zomer- als in de wintermaanden. Een lamellendak als terrasoverkapping!

Een lamellendak als bescherming tegen de weersomstandigheden

Met een lamellendak als terrasoverkapping, kunt u in de zon zitten zodra deze aan de hemel prijkt en beschut zitten tegen de regen als deze uit de hemel valt. Een geruisloze motor stelt u in staat om de lamellen naar wens open en dicht maken. Een serre is comfortabel in de winter maar vaak te warm in de zomer. Een afdak is ideaal in de zomer maar weer te koud in de winter. Met een lamellendak hebt u het beste van beide werelden. Als u lekker in de zon wilt zitten, opent u de lamellen en als u beschut wil zitten tegen alle onaangename elementen die Moeder Aarde op ons afvuurt, sluit u ze weer. Het aluminium lamellendak is overal tegen bestand.

Het hele jaar door genieten in de tuin

Wat het design betreft kunt u veel kanten op met een lamellendak. Er zijn meerdere stijlen te kiezen en ook qua kleur is er vanalles mogelijk. Elk lamellendak wordt op maat gemaakt, zodat het precies bij het formaat van uw huis past. Daarnaast wordt het gemaakt van duurzaam aluminium. Dit is licht in gewicht maar nog steeds sterk en solide. U krijgt dan ook vijf jaar garantie op elk lamellendak. Met een lamellendak worden allerlei activiteiten in de tuin mogelijk die tot voor kort een beetje gek klonken. Wat denkt u bijvoorbeeld van een winterbarbecue? Tuinliefhebbers zoals ik kunnen bovendien met een lamellendak het hele jaar door genieten in de tuin. Gelukkig zijn er genoeg tijdschriften, tuinvogels en kruiswoordpuzzels waardoor ik de kans klein acht dat ik ooit verveeld raak van mijn tuinliefhebberij!

Similar Articles

Populair