Puikvoorelkaar.nl

Dat is goed voor elkaar

Zo kies je snel een leuke vakantiebestemming!

Erg veel Nederlanders kiezen ervoor om in de zomer op vakantie te gaan. Een gedeelte van deze groep kiest een leuke vakantiebestemming in het eigen land, terwijl anderen ervoor kiezen om naar het buitenland te gaan. De voornamelijkste reden dat mensen naar het buitenland reizen is vanwege het lekkere weer. Daarnaast is het ook erg leuk om kennis te maken met een andere cultuur. Als je graag naar een ander land op vakantie wilt gaan, dan is het belangrijk dat je voldoende tijd reserveert voor de zoektocht. 

 

Naar welk land ga je?

Om in de zomer te kunnen genieten van de zon zijn er diverse landen waar je eventueel naartoe zou kunnen gaan. Zo kun je net als vele anderen naar Italië, Frankrijk of Spanje gaan, maar daarentegen kun je er ook voor kiezen om naar Kroatië te gaan. Kroatië is een prachtig land waar erg veel te beleven valt. Bovendien is het leven daar goedkoper en heb je daar een grotere koopkracht. 

 

Een vakantie naar Kroatië

Als je naar Kroatië gaat is het belangrijk om rekening te houden met de andere valuta die ze daar gebruiken. Zo wordt er in Kroatië niet met euro's maar met kuna's betaalt. Om ervoor te zorgen dat je niet te veel geld kwijt bent aan 'transactiekosten' dien je vooraf  voldoende euro's mee te nemen. In Kroatië zelf kun je vervolgens bij diverse zaken terecht om je euro's om te wisselen in kuna's. 

In Kroatië heb je prachtige campings!

Een reden om naar Kroatië te gaan is omdat er erg mooie en luxe campings zijn. Een camping die onder Nederlanders erg geliefd is, is camping Lanterna. De camping krijgt een 8,4 van de klanten en is goed te bereiken. Mocht je met de auto gaan, dan is het wel belangrijk om er rekening mee te houden dat je veel uren in de auto zit. Je kunt er daarom het beste voor kiezen om halverwege de reis te stoppen voor een tussenovernachting. 

Controleer de regels die daar gelden

Als je naar Kroatië op vakantie wilt gaan, is het zeer aan te raden om de regels goed door te lezen. Het gaat hierbij niet alleen om de coronaregels. Je bent namelijk te gast in Kroatië en hoort je tijdens de vakantie goed te gedragen. Gelukkig zijn de regels in het land niet heel erg anders dan die van Nederland. Als je hier een middag de tijd voor neemt, dan ben je op de hoogte van de belangrijkste regels en gewoontes die er in Kroatië gelden. 

Similar Articles

Populair