Puikvoorelkaar.nl

Dat is goed voor elkaar

Who is the next best chef in town?

We zijn allemaal een beetje competitief ingesteld. Of we dat nou leuk vinden of niet. Daarom vinden we een klein wedstrijdje ook nooit zo erg. En daar beginnen we eigenlijk al super vroeg mee. Een beetje competitiviteit is niet erg, zolang je er maar niet in door draait natuurlijk. Want dat zou zonde zijn. Maar laten we onze kleine mensjes onder ons ook leren dat een klein beetje competitiviteit goed is, maar dat we allemaal wel eens ons verlies moeten nemen.

Kokkerellen tot we erbij neer vallen.

We kennen ze allemaal wel, een speelgoed keuken. Waar we vroeger uren mee konden spelen en wat nooit ging vervelen. Want ja, je kon elke keer wel een ander gerecht maken, zonder dat je de ingrediënten bij de hand had. Ja wat was de kindertijd toch een top tijd toch?

Maar laten we nu eens kijken wat we onze kleine koters kunnen leren met een klein wedstrijdje taarten bakken. Want dat vinden we allemaal leuk. En iedereen vindt wel een bepaalde taart lekker. Wanneer dat niet zo is, dan liegt die persoon. Want er is voor ieder wat wils. 

Op tv zie je nu steeds meer kook programma’s in de vorm van een wedstrijd. Laten we daar eens op inspelen. Want ja, we vinden een kleine wedstrijd wel leuk toch? Laat de creativiteit van jouw kleintje de vrije loop en vraag of hij samen met zijn broertje, zusje, neefje, nichtje, vriendje of vriendinnetje een wedstrijdje aan wilt gaan. Wie zet het lekkerste, of eigenlijk, leukste gerecht op tafel. Nou gegarandeerd dat ze een tijdje zoet zullen zijn. Want ze moeten het natuurlijk wel bedenken. En dan moet jij eens zien hoe creatief ze wel niet zijn. Want er zullen gerechten voorbij komen waar jij nooit aan gedacht zal hebben. Soms misschien maar goed ook, maar wie weet krijg jij er ook nog eens inspiratie door voor het avondeten. Kijk dat noemen we nog eens een win win situatie.

Plastic of hout, keuze genoeg.

Nou moet je natuurlijk wel een speelgoed keuken in huis halen wil je dit gaan doen. En de keuze is reuze want er zijn natuurlijk veel verschillende soorten speelgoed keukens. Denk bijvoorbeeld aan een houten speelgoed keuken. Die zijn overigens ook nog eens super leuk. Nou heeft voor mij houten speelgoed altijd al wel een voorkeur gehad. Het blijft langer mooi en het gaat minder snel stuk. Dus ook dit kan weer eens een win win situatie worden. En heb je een handige timmerman in de familie. Dan kan je ook nog eens vragen of hij een houten speelgoed keuken in elkaar wil zetten. Dan wordt het gelijk een persoonlijk speelgoed keuken.

Similar Articles

Populair