Puikvoorelkaar.nl

Dat is goed voor elkaar

Wat kun je doen tegen verveling in Amsterdam?

Veel jongeren, maar ook ouderen vervelen zich het afgelopen jaar doordat ze minder kunnen werken, maar ook minder leuke dingen kunnen doen door de maatregelen die de overheid heeft voorgelegd aan Nederland. Door het RIVM zijn er enkele maatregelen voorgelegd zoals het sluiten van alle horecagelegenheden zoals restaurants, clubs, cafés en nog meer. Bovendien zijn ook alle winkels in de detailhandel dicht. Een dagje naar Amsterdam met wat vrienden om gezellig te winkelen en wat lekkers te lunchen gaat helaas niet door. Echter worden mensen wel creatiever met het verzinnen in wat ze kunnen doen, wat ze normaal nooit doen. Denk aan een wandeling maken door verschillende bossen in Nederland, naar de Zaanse Schans gaan in Zaandam of gewoon rustgevend een boek lezen op de bank. Toch zijn er mensen die zich dood vervelen, daarom schrijven wij deze blog om jou relevante tips te geven wat jij kunt doen! Alle tips zijn in de buitenlucht en sportief.

Suppen

Wat veel mensen niet snel zullen doen omdat het in Nederland koud is, het gaan suppen met wat vrienden in Amsterdam. In Amsterdam heb je heel veel verschillende mooie plekken waar je met een groepje naar toe kunt suppen. Als het wat kouder is kan je altijd een pak aan doen die je warm houdt. Heb je geen idee wat suppen is? Suppen is het staan op een lang surfboard met een peddel waarmee je vaart kan maken en sturen. Als tip geef ik mee om een kijkje te nemen bij Efoil Amsterdam. Sup board huren Amsterdam doe je daar!

Picknicken

Met je geliefde of wat vrienden of vriendinnen in het park op een kleedje gaan zitten en genieten van het weer. Als het slecht weer is dit natuurlijk niet ideaal maar met mooi weer kan je heerlijk ervan genieten. Voordat je gaat picknicken moet je heerlijke dingen halen zoals brood met een dip en wat te drinken. Vaak is er bij het mooie weer nog andere aan het picknicken, vaak maakt dit het veel gezelliger en kan je wellicht nieuwe vrienden maken. Als tip geef ik mee om een leuk bord spel of een bal mee te nemen.

Efoilen

Dit zag ik dus laatst op Instagram bij een bekende Nederlander die dit aan het doen was in Amsterdam tijdens de lockdown. Na een beetje onderzoek bleek het dus efoilen te heten. Dit is ook op een surfboard staan, echter is deze elektrisch aangedreven met een motor onder het board. Met je lichaam en een afstandsbediening in je handen bestuur je het board.

Similar Articles

Populair

Je leven weer oppakken doe je zo

Het kan zijn dat je even een dipje hebt. Iedereen heeft hier wel eens last van. Vaak wordt er gezegd dat je de tijd...

Een lening aflsuiten, hoe doe je dat?

Heb je geld nodig? Moet u een lening afsluiten? Wil je weten hoe je dat doet? In deze blog leest u hoe u een...

Goed voor elkaar: lifestyle kerstpakketten

De feestdagen naderen alweer snel. Dat is voor iedere ondernemer een drukke tijd. Veel ondernemers moeten het hebben van de omzet rond de feestdagen....