Wat heb je allemaal nodig voor het nieuwe hockeyseizoen?

0
1450

Natuurlijk is het nieuwe hockeyseizoen nog ver weg. Toch is niet heel onverstandig om nu al na te gaan denken over de spullen die jij nodig hebt voor het nieuwe seizoen. Wanneer je dit een paar weken voor de start van het seizoen doet zullen de hockeyspullen in de winkel vele malen duurder zijn dan nu. Zowel de fysieke winkels in de stad als de online winkels houden de vraag naar hockeyspullen nauwlettend in de gaten. Wanneer de vraag naar hockeyspullen toeneemt drijven zij de prijs omhoog om zo betere marges te verdienen per verkocht product. Dit is dan ook precies de reden om er goed over na te denken welke nieuwe spullen jij nodig hebt voor het nieuwe hockeyseizoen. In dit artikel neem ik enkele hockeyspullen met je door. 

De hockeytas

Hockey jij bij een club waar ze geen clubtas hebben? Dan is het natuurlijk wel handig om deze zelf aan te schaffen. Deze tassen zijn er echt in alle soorten en maten. Natuurlijk super fijn aangezien jij een tas kunt uitkiezen die goed bij je past. Kies je bijvoorbeeld voor een hele uitgebreide tas met aparte vakken voor je hockeystick, schoenen, kleding en hockeyballen of kies je voor een eenvoudige tas met 1 vak waar je alles in gooit. Aangezien je van een betere hockeytas niet beter gaat spelen zou ik ten alle tijden kiezen voor een tas die jij mooi en handig vindt. 

De hockeystick

De hockeystick is natuurlijk wel een vrij essentieel als jij een wedstrijdje wilt gaan hockeyen. Ikzelf neem niet ieder seizoen een nieuwe stick. Ik speel een paar jaar met 1 stick en pas wanneer ik toe ben aan iets nieuws koop ik er weer 1. Zelf hoef ik niet per se het nieuwste van het nieuwste. Eigenlijk laat de nieuwste collectie mij vaak koud. Daarom is de hockeystick voor mij ideaal om niet pas net voor het nieuwe seizoen te kopen. Ik hou het hele jaar door mijn ogen open om te kijken waar er een leuke aanbieding te vinden is op hockeysticks. Wanneer er een kwalitatief goede hockeystick tussen zit die niet al te duur is en er leuk uitziet heb ik mijn nieuwe stick voor de komende jaren gevonden. Dit is natuurlijk het ideale voorbeeld om niet te lang te wachten met het aanschaffen van je hockeyspullen. 

De hockeybal

Deze gebruik ik om van tijd tot tijd zelf of met mijn vriendinnen te trainen. Voor mij is een hockeybal een hockeybal. Dat de ene beter speelt dan de andere merk ik niet echt. Daarom koop ik deze alleen op basis van het uiterlijk van de bal. Omdat ik deze ballen alleen gebruik om zelf te trainen vind ik het leuk als er een grappig plaatje op staat. Zo heb ik zelf hockeyballen met het Starbucks logo erop.