Puikvoorelkaar.nl

Dat is goed voor elkaar

Top 5 populairste huwelijksreizen

Tegenwoordig houden veel meer mensen de bruiloft klein. Niet omdat ze weinig vrienden hebben of omdat de spaarpot niet toereikend is maar puur en alleen omdat ze het geld willen steken in de reis. De huwelijksreis, wel te verstaan. Over het algemeen kost een bruiloft niet alleen een hoop geld maar is het ook nog eens zeer stressvol. Een vakantie is er puur en alleen voor de ontspanning. Niet zo gek dus dat men bereid is daar meer geld aan uit te geven, dan aan één feestje van een paar uurtjes en een papiertje dat amper geld hoeft te kosten.

De ‘bucketlist’ ervaring op de Malediven

De Malediven staan bekend om de witte stranden en de bungalows over het water. Neem een snorkel set mee en zwem rondjes rondom je eigen hotelkamer. Hier hoeft helemaal niets. Wil je een excursie doen of de zon zien opgaan, dan kan dat. Lig je liever tot het middaguur in bed om vervolgens wat te eten en te zwemmen, dan kan dat net zo goed.

Dromerig cultuur snuiven op Bali

Ruik je de kruiden al? Bali staat bekend om de cultuur en de vriendelijkheid van de mensen. Ga ’s ochtends op pad en maak een wandeling door de rijstvelden om vervolgens in de middag te ontspannen aan het zwembad. ’s Avonds trek je een stad in zoals Kuta voor een heerlijke maaltijd vol smaak.

Pizza, pasta en genieten in Italië

Veel mensen zijn in hun leven al eens naar Italië geweest. Maar dit Europese land is zo divers dat je er keer op keer naartoe kunt en het steeds weer nieuw is. Ga op stadstour door het eeuwenoude Rome, stijlvol Milaan en romantisch Venetië. Daarna zoek je nog één of twee weken de zon op in het zuiden, bijvoorbeeld in één van de stranddorpen op het beeldschone Sicilië.

De relaxte sfeer van Hawaii

Voor de meer avontuurlijke reizigers is Hawaii het beste van beide werelden. Het eiland staat bekend om de relaxte sfeer, de bloemenkransen en de zwierige muziek en dansen. Voor wie wil is het strand nooit ver maar als je liever de hort op gaat, kan dat ook. Spring op een surfplank om een nieuwe vaardigheid te leren of trek de bergen in met een gids die jullie de pareltjes van dit eiland laat zien.

Zonder zorgen op Mauritius

Mauritius is tegenwoordig bijna net zo populair als de Malediven. Het is alleen iets minder bekend. Daarnaast zijn hier ook dingen te doen die in veel resorts op de Malediven niet beschikbaar zijn. Denk maar eens aan een duikcursus of een fietstour.

 

Voor welke bestemming je ook kiest, het belangrijkste is dat je het leuk hebt samen. Dan kan de vakantie al niet meer stuk!

Similar Articles

Populair

Tips voor de juiste sportkleding

Sporten, het is een bezigheid die bij veel mensen in hun routine zitten. Je kunt dit natuurlijk voor verschillende doeleinden doen. Veel jongens sporten...

Mediums online kunnen je echt helpen

Bij een medium denk je vast aan een oude vrouw met lange zwarte haren die in een enorm gewaad in het half donker in...

7 Brouwerijen uit Nederland

Nederland kent een rijke geschiedenis aan bieren. Vandaag de dag worden er nog steeds brouwerijen geopend. Je kunt zelf, als je de investering er...