Puikvoorelkaar.nl

Dat is goed voor elkaar

Tijd voor een make-over in de inrichting van het huis!

Bij Bewust-Wonen houden we ervan om diverse tips en ideeën met jullie te delen voor de inrichting voor je huis. Zo geven we vele tips voor laminaat, accessoires, inrichting van bijvoorbeeld je badkamer en meer. In dit blog zullen we vertellen hoe je je huis een make-over kunt geven aan de hand van tapijttegels. Met tapijttegels zorg je binnen een handomdraai voor een geheel nieuw aanzicht in huis, maar kun je tapijttegels ook in bijvoorbeeld een kantoorpand of winkel gebruiken. In dit blog vertellen we je er graag meer over!

Verschillende soorten tapijttegels

Er zijn verschillende soorten tapijttegels te verkrijgen. De tegels bevatten hoge kwaliteit en is er een aanbod in bouclé, frisé, hoogpolige en juist zeer laagpolige tapijttegels. De verschillende soorten tapijttegels zijn in diverse kleuren te verkrijgen, waardoor er een ruime keuze is!

Bovendien zijn tapijttegels erg goedkoop in aanschaf. Vloerbedekking hoeft namelijk helemaal niet duur te zijn, aangezien je al vanaf €0,50 per tapijttegel een prachtige vloer kunt aanleggen. Je beschikt zo over een voordelige vloer, die ook nog eens over de juiste kwaliteit beschikt. In vergelijking met bijvoorbeeld PVC vloeren zijn tapijttegels erg goedkoop. De keuze is groot en is er daardoor voor elke woonstijl een geschikte tapijttegel te vinden.

Creëer meer sfeer in je woning!

Tapijttegels zorgen voor meer sfeer in de woning. Je kunt ervoor kiezen om één tapijttegel te kiezen, maar kun je ook een combinatie maken met verschillende tapijttegels. Zo kun je een bepaald patroon creëren, waardoor je het effect van een schaaktafel kunt realiseren in je vloerbedekking. Daarnaast zijn er nog veel meer unieke patronen en inspiraties te vinden, om zo de vloerbedekking uniek en persoonlijk te maken!

Het aanschaffen van een tapijttegels restpartij

Tapijttegels zijn van zichzelf al erg voordelig, maar is er de mogelijkheid om nog voordelig uit te zijn met de vloerbedekking. Zo kun je er namelijk voor kiezen om een tapijttegels restpartij aan te schaffen. Door een restpartij aan te schaffen ben je veel voordelig uit en beschik je over hoge kortingen, waardoor je soms al voor de helft van de prijs over een vloerbedekking kunt beschikken! Alhoewel er een iets minder grote keuze is dan het reguliere assortiment, zul je hier nog altijd de juiste tapijttegels vinden die je in grote partijen kunt inkopen. Je beschikt in ieder geval over voldoende tapijttegels tegen een voordelige prijs, waarna je aan de slag kunt met het leggen van de tapijttegels en de make-over kan beginnen!

Similar Articles

Populair