Puikvoorelkaar.nl

Dat is goed voor elkaar

Regels voor vrijgezellenfeesten met je partner bespreken

Laatste vrijheid

We hebben allemaal de vrijgezel horen zeggen ‘het is je laatste nacht van vrijheid’, en sommige bruiden en bruidegoms nemen dat idee graag over.. Hoewel we het niet eens zijn met de logica van de zin – omdat je vermoedelijk al een tijdje aan je geliefde bent toegewijd en voorheen ook niet vreemdging – is de opwinding die gepaard gaat met het plannen van een leuk vrijgezellenfeest of vrijgezellenfeest fantastisch.

Denk goed na over de zorgen die je partner kan hebben over dit feest. Neem voordat je gaat zitten met je partner om over het evenement te praten even de tijd om te herkennen wat je wilt overbrengen. Stel je, indien mogelijk, voor dat je luistert naar je bruid of bruidegom die de activiteiten van het weekend bij hun terugkeer vertelt. Overweeg hoe je denkt over de vermelding van bepaalde aspecten, zoals drinken of stripclubs – en realiseer je emoties realistisch. Het is belangrijk om precies te zijn in waar de grenzen liggen.

Op dezelfde dag organiseren

Plan beide vrijgezellenfeesten voor dezelfde dag(en). Het is voor beide partijen veel eenvoudiger om een ​​leuke, energieke sfeer te creëren wanneer de ander niet gewoon thuis wacht. Je zal geen tijd hebben om stil te staan ​​bij wat de ander doet; je zult het veel te druk hebben met van je eigen feest genieten om je zorgen te maken. Bovendien kun je elke dag een inchecktijd plannen – met een paar sms’jes of een telefoontje – om verbonden te blijven. Of je kunt een ‘geen contact’-regel implementeren voor de duur van het evenement.

Organiseer beide evenementen op een vergelijkbare manier. Als jullie tweeën dezelfde smaak hebben in recreatieve activiteiten, moedig je vrienden dan aan om feesten op te zetten die elkaar weerspiegelen. Natuurlijk werkt dit punt alleen als iedereen het eens is over de definitie van “feestje”. Als je bijvoorbeeld een meer rustig stel bent met een voorliefde voor ontspanning, kun je kiezen voor reizen naar hotels, resorts of wijnmakerijen voor relaxte feesten gevuld met massages en een luie duik in het zwembad.

Met partner communiceren

Zoals bij alle aspecten van het huwelijk, zijn communicatie en compromissen cruciaal. Houd de communicatielijnen open – het kan heel goed voorkomen dat uw niveau van comfort voor het grote feest verandert. Je wilt altijd een beleid van respect en eerlijkheid in je relatie houden, vooral nu je je voorbereidt om te trouwen, dus laat je geliefde weten hoe je je voelt. Vergeet ook niet dat dit evenement is bedoeld voor plezier en samenzijn met goede vrienden: sta open voor de wensen en meningen van je toekomstige echtgenoot of bruid. Breng de relatie niet in gevaar. Vertrouw op je partner en op de kracht van je band met elkaar.

Similar Articles

Populair

Social media expert; hoe houd je de trends bij en ga je niet achterlopen?

Sociale media is iets wat in de afgelopen jaren van niets, naar iets heel erg groots is gegroeid waardoor de jongere generaties van nu...

Wat zijn de beste hardloopschoenen?

Wanneer je gaat hardlopen doe je dit natuurlijk op hardloopschoenen. Maar wat zijn nou eigenlijk de beste hardloopschoenen? Welke hardloopschoenen het beste zijn is...

Met een auto huren Amsterdam heb je altijd een auto in de buurt

Een eigen auto bezitten in Amsterdam is eigenlijk gewoon zonde van je geld. Je kunt in de stad net zo gemakkelijk uit de voeten...