Puikvoorelkaar.nl

Dat is goed voor elkaar

Puik voor elkaar met televisie mogelijkheden

Je hebt vast ook wel eens een gevecht om de afstandsbediening gehad thuis, de een wilt een documentaire kijken op Nederland 2 en de ander een spelshow op RTL4. Gelukkig is er een manier om toch nog samen op de bank te zitten, namelijk live tv kijken op je tablet. De gemakkelijkste manier om live televisie te kijken is met de app van de publieke omroepen de NPO, Daarmee kun je live nederlanden 1, 2 en 3 bekijken. De app is gratis te downloaden, en je hoeft je verder niet aan te melden dus je kunt hem gelijk gebruiken. De beeldkwaliteit is best goed, in het buitenland als je op vakantie bent kun je hebt niet gebruiken.

Televisie apps

Verschillende tv providers hebben ook een app waarmee je live televisie kunt kijken. Er is maar 1 voorwaarde om ze te kunnen gebruiken en dat is dat je naast je televisie abonnement ook een internet abonnement bij die provider moet hebben. Ook deze apps zijn gratis maar je moet wel eenmalig inloggen met het account van je provider. Bijna alle televisieproviders hebben inmiddels zo’n app.
Met al deze provider apps kun je een heel scala aan zenders bekijken afhankelijk van je provider zijn dat er zo’n 30 tot wel 80. Eigenlijk zijn het gewoon de zelfde zenders die je ook op je tv kunt bekijken. Er is wel een belangrijke voorwaarde, je moet namelijk verbonden zijn met het wifi netwerk bij jou thuis.
Met al deze apps kun je ook de programma gids en het aanbod aan video on demand films bekijken. En met enkele apps kun je opname’s instellen en en soms zelfs opnames afspelen. Heb je nou geen tablet? niet getreurd, want al deze apps heb je ook voor je Smartphone. En bijna alle providers hebben ook een website zodat je ook op een laptop live televisie kunt kijken.

Ongekende mogelijkheden

Gewoon de tv aanzetten en zappen maar. Het is al lang niet meer de enige manier om tv te kijken. Tegenwoordig kijk je wat je wilt wanneer je wilt. En dat kan op verschillende manieren, via interactieve tv van je provider. Met apps op je smart-tv. Of de losse apparaten aan te sluiten op je televisie zoals een mediaspeler of laptop. TV programma’s kijk je daarbij niet alleen meer op je televisie, maar ook op je smartphone, tablets of laptop. Voor nog meer kijkgemak kun je ook gebruik maken van moderne TV liften. Zo kijk je televisie helemaal op de manier zoals jij dat graag wilt.

Similar Articles

Populair

Het inrichten van een babykamer is een moeilijke opdracht 

 Als jullie binnenkort een kindje verwachten, dan komt er ook een moment tijdens de zwangerschap dat het tijd is om de kinderkamer in te...

Supplementen gebruiken als je fitnesst

Om resultaat te kunnen behalen in de sportschool zijn sommige supplementen niet belangrijk, maar kunnen ze je goed ondersteunen. Niet iedereen heeft de tijd...

Wat moet er allemaal gebeuren voor de baby komt?

Wanneer er een baby op komst is, zul je, zeker als het de eerste keer is, een hoop dingen moeten ontdekken. De kans is...