Privé shortlease

0
661

Het aanschaffen van een auto is een grote investering en net een uitgaven wat je zo maar even doet. Je spaart er lang voor en krijgt nooit meer het volledige bedrag terug. Maar ook met een gewoon lease contract zit je lang vast aan een bedrag. Je kan ook nooit in de toekomst kijken, dus mocht je financiële situatie veranderen blijf je altijd met kosten zitten. Maar een auto is wel een van de meest gebruikte vervoersmiddelen in Nederland. Het brengt je van A naar B en staat altijd voor je deur. Je kan gaan en staan waar je wilt. Daarom is een auto wel heel belangrijk. Wil je toch niet kopen of leasen door de hoge kosten of lange contracten, dan kan je nog altijd een short lease afsluiten. Bij Blankert shortlease hebben ze niet alleen zakelijke shortlease maar ook shortlease privé. In welk opzicht is shortlease dan voordeliger dan gewoon lease? Dat zal ik je hieronder even uitleggen. 

 

Mogelijkheid tot kort leasen 

Bij Blankert Shortlease begrijpen ze dat je als particulier niet vast wilt zitten aan een leasecontract van vele jaren. Daarom bieden zij nu ook private shortlease aan. Dit is speciaal bedacht voor particulieren die gebruik willen maken van de flexibele voorwaarden van shortlease. Het wordt steeds populairder en dat komt onder andere door doordat je niet meer vast hoeft te zitten aan een eindeloos contract. Waarbij je soms maanden of wel jaren aan een leaseplan vast kan zitten, kan je nu na de eerste maand al stopzetten of zelfs ruilen van auto. Handig als er spontaan gezinsuitbreiding komt, of als de kinderen het nest verlaten. 

Financiële risico’s 

 

Het spaargeld kan je nu ergens anders in investeren dan in de auto. Maar ook onverwachte kosten als reparatie of onderhoud. Alles zit bij het maandelijkse bedrag inbegrepen. Mocht je langs de weg staan met pech, een klapband krijgen of een deuk in de auto hebben, die kosten komen niet boven op uw maandelijkse kosten van de shortlease. Verder zit de wegenbelasting er ook bij inbegrepen en is mogelijk vervangend vervoer beschikbaar. Bij een koop auto ben je verder van huis als er onverwachts iets gebeurd. 

Heel veel keuze 

Bij Blankert shortlease is de keuze ook reuze. Elk model, maat of kleur is beschikbaar. Met hun ruime aanbod van wel 1300 auto zit er altijd een tussen de bij je past. Wil je meer informatie over private shortlease, neem dan contact op of kom een keer langs bij hun showroom.