Onesie kopen

0
1546

Om een lekkere avond, middag of ochtend bij jouw thuis op de bank te zitten is altijd gezellig, maar dat doe je natuurlijk wel in een onesie. Mocht je je nou afvragen: 'Wat is een onesie?' het is een zacht pak waar je helemaal in kan. Een one piece dus. Deze onesies zijn een aantal jaar geleden in de thuismode gekomen. Bij de onesie dames afdeling vind je vrolijke pakken in alle kleuren, maar ze zijn niet alleen voor vrouwen.

Voor wie is een onesie?

Eigenlijk kan een onesie voor iedereen. Toch kan je vast begrijpen dat niet iedereen het fijn vindt om in een zacht jumpsuit rond te lopen. Het leuke van de onesies is dat het bedoeld is als grapje, maar dat het eigenlijk best lekker zit. De meeste onesies zien er dan ook grappig uit. Vaak zijn het pakken van bijvoorbeeld een dier, een fantasiebeest of een superheld. Daarom is een onesie ook ontzettend leuk om als cadeautje te geven. Ze zijn er in allerlei maten, dus voor elk gezinslid is wel een onesie te vinden! Of nog leuker: koop voor de hele familie dezelfde onesies zodat jullie lekker met z’n allen kunnen chillen in de familie onesie.

Onesie kind

Vooral kinderen vinden deze gekke pakken altijd leuk om aan te doen. Bijvoorbeeld naar een logeerpartijtje of een filmavond met vriendjes en vriendinnetjes. Een onesie kind kan je in alle kindermaten vinden. Van 130 tot 158 centimeter kan je leuke onesies kopen voor je kinderen. Laat ze bijvoorbeeld online uitzoeken wat ze zelf de allerleukste onesie vinden. Ga voor een eenhoorn met mystieke kleuren, een supercool dinopak met echte hoorns op de capuchon of een gave tijger, poes, panda, krokodil of noem het maar op. Voor elk kind is wel een onesie te vinden.

Verkleedfeest

Natuurlijk kan je je onesie ook makkelijk gebruiken als je een verkleedfeest hebt. De onesies die overal te koop zijn, kan je namelijk ook in volwassen maten vinden. Je komt er zonder kostuum dus niet mee weg. Ben jij de avond van het feest superman, een pinguïn, een rendier of Pino? Je kan het zo gek niet bedenken. Gelukkig zijn deze onesies redelijk geprijsd, zodat je niet al te veel geld hoeft uit te geven aan je kostuum. Bijkomend voordeel is wel dat je er voortaan thuis ook in kan relaxen. Twee vliegen in een klap. Welke onesie ga jij bestellen?