Puikvoorelkaar.nl

Dat is goed voor elkaar

Mistgenerator for the win!

Als een dikke witte mist langzaam van een berg jouw kant oprolt, en je huis of misschien wel je hele dorpje in een wolk bedekt, voel je je altijd een beetje onrustig. De mist neemt je zicht weg, het is dik en beweeglijk, en je kan niet goed zien wat er allemaal om je heen gebeurt. De onheilspellende mist heeft in die zin een vat op jou, want je kan even niks. Je moet wachten.
Dit effect heeft de mistgenerator van mistbeveiliging ook.

Er zijn veel beveiligingssystemen voor in je huis, maar weinig zo nieuw en innovatief als de mistgenerator. Wat het doet, is dat het zodra er een alarm ingaat, een dikke witte wolk mist verspreid door de ruimte. Deze ontneemt iedereen het zicht, waardoor je binnen een minuut niks anders kan dan stilstaan en afwachten. Je ziet niet verder dan 30 cm vooruit in deze mist, wat mensen kan opsluiten. Dit is handig in verband met inbrekers. Je kunt natuurlijk veel manieren bedenken om ze buiten te houden, maar mochten ze eenmaal binnen zijn dan is het fijn  om ook iets voorhanden te hebben naast een hockeystick of baseball bat. Met een druk op knop of automatisch verspreid deze machine zijn mist. Het fijne is, dat je erna gewoon wat ramen en ventilatoren open kunt zetten als je wil dat de mist weer verdwijnt. Er is geen schade aan je spullen, en bovenal is er niks meegenomen. Nu denk je; kunnen inbrekers dat niet ook?
Inbrekers hebben natuurlijk geen plattegrond van jouw huis. Zij kunnen niks zien, en weten dus niet waar je ramen of deuren zitten. Zelfs al vonden ze een raam, dan zouden ze nog niet weten hoe en of die opent. Daarnaast is de politie al onderweg, dus hebben ze een enorme tijdsdruk. Ze zullen eerder hun eigen hachje willen redden en zo snel mogelijk ervandoor gaan!

Nu de tijden veranderen en onze spullen steeds waardevoller worden, moeten ze we ook beter kunnen beschermen tegen mensen die de spullen (wellicht hardhandig) van je willen hebben. Misschien klinkt een mistgenerator je een beetje gek in de oren, want een machine die mist produceert klinkt niet per se als het beste beveiligingsmiddel dat er bestaat. Maar dat is juist hun voordeel; niemand is voorbereid op een kleine machine die een gehele kamer binnen een halve minuut kan bedekken in een dikke laag mist! Veilig, effectief en erna makkelijk te verwijderen. Bekijk nu de site voor een mistgenerator!

Similar Articles

Populair