Puikvoorelkaar.nl

Dat is goed voor elkaar

Mijn mooie, lichte pand

Visagie

Zoals veel van jullie weten heb ik al enige tijd een eigen zaak waar ik de visagie doe van allerlei mensen. Bruiloften, feestjes, gala’s of een mooie avond uit met vrienden waarop je je goed wil laten verwennen: er kan zoveel reden zijn om er eens even geweldig uit te willen zien. En dat kan in mijn zaak als geen ander. Al vanaf kleins af aan was ik namelijk bezig met mezelf opmaken. Toen nog met prinsessenmakeup en knalroze lippenstift, maar naarmate ik ouder werd gebruikte ik steeds betere producten. Mijn vriendinnen waren dol op mijn vaste hand en voor schoolfeestjes maakte ik richting het einde van mijn schooltijd altijd de halve klas op. Ik besloot na mijn middelbare school de passende opleiding te volgen en heb ook nog wat cursussen gedaan om mooie kapsels te kunnen maken. Ik heb overwogen om er ook bij te gaan knippen maar merkte dat ik toch veel meer energie haal uit het opmaken van mensen en hun haar in een mooi kapsel vlechten, dan werkelijk ook te knippen. Na mijn studie heb ik enige tijd in loondienst gewerkt maar na een paar jaar begon het me te kriebelen: ik wou een eigen zaak. Dat ging me gelukkig voor de wind en sinds een paar jaar heb ik een goed lopende zaak.

Pand

Maar in ons nieuwe huis hebben we op het terrein een buitenhuisje staan. Het voelde een beetje gek om zowel de huur van een pand te betalen als een leegstaand huisje te hebben en ik heb onderhand genoeg naam opgebouwd in mijn netwerk om geen verlies te lijden.  We hebben daarom besloten het huisje om te toveren tot mijn nieuwe winkel.  Ik vind het altijd heel erg fijn als klanten goed kunnen zien wat er gebeurt met hun gezicht en haar, dus daarom wil ik zoveel mogelijk spiegels in mijn winkel hebben. Ik heb al langer met dit idee gespeeld maar nu ik een nieuw pandje heb ga ik de knoop doorhakken: ik ga een spiegelwand op maat nemen achterin het pand – deze kon ik online bestellen op glassby.nl. Daarnaast heb ik voor het interieur glazen platen gebruikt voor de verdere wanden, die kwamen ook van glassby.nl. Het pand is daarom heel open en licht geworden, met veel glas en spiegels waardoor het fris en modern overkomt Ik hoop dat mijn klanten het pand mooi vinden, want ik ben er al dol op en kan niet wachten tot ik eindelijk open kan!

Similar Articles

Populair