Met EPDM dakbedekking op maat is je dak zo weer in orde!

0
366

Is het dak van je schuurtje, garage of bijkeuken aan vervanging toe? Dan is dit het moment om dat aan te gaan pakken. Je wilt immers niet, als de herfst echt begint, dat het regenwater door je dak naar binnen komt. Bestel nu direct EPDM dakbedekking op maat en je kunt het volgende weekend al aan de gang. Het enige waar je je nog zorgen over hoeft te maken is het weer. EPDM dakbedekking op maat vervangen is niet te doen als het regent of heel hard waait. Nu zijn de nazomers in Nederland vaak goed te doen, dus dat betekent dat je, waarschijnlijk, voldoende tijd hebt om de EPDM op maat aan te brengen. Ja, dat kun je prima zelf!

EPDM dakbedekking op maat aanbrengen is een klus die je zelf kunt aanpakken

Je hebt om EPDM dakbedekking op maat aan te brengen, wel wat gereedschappen en, ook niet onbelangrijk, een ladder nodig. Ook is het wel fijn als je hulp kunt krijgen van een handige vriend of vriendin. Het is best te doen in je eentje, maar met z'n tweeën gaat het toch gemakkelijker. Bij EPDM dakbedekking op maat is alles bijgeleverd. De juiste soorten lijm, maar ook een handige stap-voor-stap handleiding. Voor je het weet ligt er een nieuwe EPDM dakbedekking op maat op je dak. En dat heb je dan zelf gefixt!

Klussen moet wel je ding zijn

Ben je niet handig en weet je dat van jezelf, heb je al last van verschrikkelijke hoogtevrees als je op de badmat staat of heb je de naam een enorme kluns te zijn? Dan is het misschien beter als jij voor de versnaperingen zorgt. Je vraagt dan wat vrienden of de buren om de EPDM dakbedekking op maat aan te brengen en jij zorgt voor hun natje en hun droogje. Ze zullen je vast graag helpen om jouw dak weer in topconditie te krijgen. Zeker als daar iets lekkers tegenover staat!

Een goed dak is belangrijk

Waterschade is vervelende schade. Water komt namelijk overal. En dus kan het zomaar zijn dat het regenwater langs je muren naar beneden loopt, of zelfs via de stopcontacten naar binnen komt. In dat geval is het zelfs gevaarlijk. Ook is de kans groot dat je houtwerk gaat rotten door het water. Dat wil je natuurlijk te allen tijde voorkomen, maar dat kan soms alleen als je het complete dak vervangt. Gelukkig is dat minder werk dan je zou verwachten en is ook de prijs goed.