Puikvoorelkaar.nl

Dat is goed voor elkaar

Je hebt het puik voor elkaar met deze dingen in je huis

Kim Kardashian, Beyonce en Justin Bieber… Allemaal hebben ze huizen in bezit waar je u tegen zegt. Ze stralen luxe uit, maar niet tot het ordinaire aan toe. Ze hebben voor hun huis de perfecte balans weten te creëren waardoor het elegantie en rijkdom uitstraalt. Maar, ook voor jou is het mogelijk om je huis op die manier in te richten. Met een paar producten kan je het uiterlijk van je huis zo chic mogelijk maken. En het zal dan niet hetzelfde oppervlak hebben als het huis van Justin Bieber, maar als je er binnenloopt voelt het wel alsof je in het huis van een filmster staat. Lees snel verder in deze blog hoe je dit voor elkaar krijgt!

Licht

Allereerst kan je je huis al een heel ander uiterlijk geven door de verlichting aan te passen. Er zijn verschillende dingen die je hiermee kan doen. Je kan bijvoorbeeld in ieder geval zorgen dat je verlichting niet zo fel is als goedkope tl-buizen. Het is lekker als je warm licht hebt in je huis en dit ook kunt dimmen als je sfeervol zit te dineren. Daarnaast kan je bepaalde plekken van je huis extra oplichten. Denk bijvoorbeeld aan LED Downlight in je trap of in je kledingkast. Dit geeft een extra dure en chique uitstraling. Het zijn eigenlijk een soort spotjes, maar dan ingebouwd. Veel mooier dan simpele spots dus!

Kunst

Ook kunst is een manier om je huis een duurdere uitstraling te geven. En het is nog een leuke manier ook! Ik vind het heerlijk om schilderijen, beelden en fotografie te bekijken. Je kan er eindeloos naar zoeken, omdat zoveel winkels en websites dit verkopen. Een leuke hobby dus om te kijken welke kunst perfect past bij jou en je huis. En het hoeft niet veel te kosten. Je hebt genoeg kunstenaars die nog niet heel bekend zijn en hun kunst nog voor kleine prijsjes verkopen. Zo hopen zij steeds bekender te worden zodat ze steeds meer geld ervoor kunnen vragen.

Technische snufjes

Tot slot zijn technische snufjes een (net als kunst) leuke manier om je huis wat luxer te maken. Dit heeft vooral te maken met gemak. En natuurlijk dat je je coole technische snufjes kan showen als je vrienden langskomen. Ik vind bijvoorbeeld een appje waarmee je je lichten en koffiezetapparaat kan bedienen altijd wel grappig. Het is eigenlijk heel onnodig, maar toch is het te leuk om niet aan te schaffen. Maar als je budget klein is, zou ik toch de focus leggen op kunst en licht…

Similar Articles

Populair