Puikvoorelkaar.nl

Dat is goed voor elkaar

Oorproblemen

Bij OogvoorOren.nl kennen ze als geen ander de oorproblemen bij mensen. Vijf jaar geleden zijn ze van start gegaan omdat er te weinig transparantie in de hoor zorgmarkt is. Keuzevrijheid, hoge prijzen, onduidelijke prijzen, geen goede vergelijking en ga zo maar door. Dit waren genoeg redenen om OogvoorOren.nl op te starten om dit taboe te doorbreken. Het is mijn favoriete zaak als het om mijn oren gaat. Ik ben namelijk al tien jaar doof aan 1 oor en heb hier regelmatig hulp bij nodig.

Missie

De missie van OogvoorOren.nl is een platform realiseren waar alle informatie staat, zodat de consument de informatie en tools heeft om een eigen keuze te maken. Want eigen keuzes maken anno 2020 is erg belangrijk. We zijn allemaal uniek met een eigen smaak, eigen wensen en eigen eisen. Iedereen is baas over zijn eigen oren. En ook de keuze welke hoortoestellen hij/zij wil. De tests voert OogvoorOren.nl uit. Zij hebben mij daar ook ontzettend goed mee geholpen. Vooral hun service is geweldig, omdat ze me zelf hebben laten kiezen. Ook kwamen ze bij mij aan huis wat helemaal geweldig is, aangezien ik slecht ter been ben. In samenwerking met IntoEars, waar ze 12 fysieke vestigingen hebben door heel Nederland, is OogvoorOren zich gaan specialiseren in ‘remote fitting’. Het aanpassen van hoorstoestellen via het internet. Dit platform is de laatste jaren ontzettend gegroeid en hierdoor kunnen ze nu nog meer informatie en nieuwe functionaliteiten aanbieden. Misschien bent u nog wat huiverig voor alles wat online gebeurd, maar ik kan u er van verzekeren dat het allemaal betrouwbaar en solide is.

Online passen en meten

In de huidige tijd is het mogelijk om uw hoortoestel online te passen en te meten. Door de gediplomeerde audicien die bij u thuis komt wordt door middel van de remote fitting een test uitgevoerd. De audicien past uw hoortoestel aan met behulp van internet. Het enige wat nodig is, is een applicatie op uw smartphone. Wie had dat ooit gedacht? Alle aanpassingen worden door uw smartphone bestuurd en direct naar uw hoortoestel gestuurd. U bent dus baas over uw eigen hoortoestel. Als u dus net zoals ik, slecht ter been bent, is dit een uitgelezen kans voor u! Maak het uzelf gemakkelijk en zorg er voor dat u de allerbeste service krijgt. Kies een hoortoestel wat bij u past en laat u zich goed informeren. Dan wordt u net zoals ik, een tevreden klant!

 

 

Similar Articles

Populair