Puikvoorelkaar.nl

Dat is goed voor elkaar

Hoe houd je het buiten sporten vol?

Tijdens de intelligente lockdown die werd uitgeroepen door heel Nederland door de Corona crisis moesten we met z’n allen heel veel dingen anders gaan doen. De clubs, cafés, restaurants en sportscholen gingen massaal dicht, en de meeste mensen gingen thuiswerken. Deze verandering bracht een hoop teweeg, waardoor er ook nieuwe trends zijn ontstaan. Een van de meest opvallende trends was het thuis of buiten sporten waar iedereen massaal aan begon. Veel mensen ervaarden de voordelen van de home workouts, het is namelijk een stuk goedkoper en laagdrempeliger dan het sporten in de sportschool. Daarnaast kan het juist heerlijk zijn om in de buitenlucht te sporten. De hamvraag is dus: hoe houd je het buiten sporten vol? Dat lees je in deze blog.

Maak een schema

Zonder een strak plan kom je nergens. De meest voorkomende reden waarom mensen stoppen met sporten is een gebrek aan discipline. Daarom werkt de sportschool vaak beter, je betaalt er flink voor. Als je dus niet gaat heb je een groter schuldgevoel dan wanneer je een gratis work out overslaat. Spreek dus met jezelf af hoe veel, en welke dagen je gaat en deel dit met je omgeving. Wat ook goed helpt is het vinden van een work out buddy. Als jullie samen gaan motiveer je elkaar extra en zeg je minder snel af.

Trakteer jezelf op een leuke outfit

Het is belangrijk dat je je goed voelt tijdens het sporten. En wat geeft er nou een beter gevoel dan een geweldige outfit? Zorg er dus voor dat je een leuke outfit voor jezelf koopt waarin jij je fijn voelt. Wij vinden zelf de matchende sport sets heel erg leuk, vooral degene in de felle kleuren. Combineer dit met een pet van bijvoorbeeld Goorin Bros. Een Goorin Bros pet staat super leuk, en zorgt er ook voor dat je haar uit je gezicht blijft en je gezicht niet verbrandt in de zon als je buiten gaat sporten.

Koop de juiste benodigdheden

Het is heel belangrijk dat je de juiste spullen hebt wanneer je buiten gaat sporten. Ga goed na wat voor jou belangrijk is, het moet namelijk ook makkelijk zijn om mee te nemen als je bijvoorbeeld in het park wilt sporten. Dan is een halterset wat minder handig. Bedenk dat je heel veel kan met eigen lichaamsgewicht en met bijvoorbeeld weerstandsbanden. Zorg er ook voor dat je een goed matje hebt, die groot genoeg is en goed blijft liggen!

 

Similar Articles

Populair

Tips voor de juiste sportkleding

Sporten, het is een bezigheid die bij veel mensen in hun routine zitten. Je kunt dit natuurlijk voor verschillende doeleinden doen. Veel jongens sporten...

Mediums online kunnen je echt helpen

Bij een medium denk je vast aan een oude vrouw met lange zwarte haren die in een enorm gewaad in het half donker in...

7 Brouwerijen uit Nederland

Nederland kent een rijke geschiedenis aan bieren. Vandaag de dag worden er nog steeds brouwerijen geopend. Je kunt zelf, als je de investering er...