Puikvoorelkaar.nl

Dat is goed voor elkaar

Het bedrijf dat groeit

Ik ben al een tijd begonnen met mijn eigen bedrijf. Het is nog kleinschalig. Het loopt tot nu toe nog goed alleen we willen eigenlijk gaan uitbreiden. Een groter bedrijf met meer werknemers en natuurlijk meer klanten. Het lijkt ons leuk om een groter team te hebben en we hebben ook de ambitie om te groeien. En dat is vooral belangrijk in een bedrijf dat wil groeien. We moeten er 100% voor gaan of zelfs 110%. We steken er alle moeite in om het te laten slagen. Maar natuurlijk komt hier veel bij kijken. Het is niet binnen een dag gedaan. Daarom gaan er ook veel vergadering aan vooraf.

Hoe komen we aan het geld

We zijn druk bezig met plannen maken en strategieën bespreken. Zo hebben we een aantal plannen waarvan wij denken dat die zullen slagen. Alleen daar is een ding voor nodig. En dat ding is namelijk geld. En dan zouden we naar de bank moeten. Dit is altijd lastig denk hierbij aan afsluitkosten, verborgen kosten en aflosboetes. Dit wil je liever natuurlijk niet. Dus we gingen verder zoeken om aan geld te komen.

De redder in onze zoektocht

We hebben gekeken voor investeringen en inzamelacties. Daar is wel een beetje geld uitgekomen maar nog niet genoeg. Wij zijn natuurlijk nog maar klein dus veel mensen zijn bang hun geld niet terug te zien wanneer het in de soep loopt. En zulke twijfels zou ik zelf ook hebben als ik een investeerder zou zijn. Maar wij hebben ambities en gaan door zonder te stoppen. En op die manier stuitte we op bridgefund.nl. Bridgefund is dus een platform waar je een zakelijke lening kan regelen. Bridgefund verbind je met bedrijven die jouw bedrijf geld willen uitlenen. Het hele aanvraagproces is geautomatiseerd. Op deze manier kan je sneller een zakelijke lening afsluiten en ook veel efficiënter. Dit vraag je online aan. Er wordt snel naar je aanvraag gekeken en komt er een uitslag uitrollen. Wanneer deze is goedgekeurd beschik je al over het zakelijk krediet.

Dit is ideaal

Maar hoe verschilt een zakelijke rekening van een lening bij de bank? Het verschil ligt natuurlijk bij het leenbedrag en de looptijd van de lening. Zo is er rentetarief van 1,3%. De voordelen hiervan zijn dat er geen afsluitkosten zijn, er wordt dus alleen betaalt over het bedrag dat wordt geleend. Ook zijn er geen verborgen kosten, je weet wat je betaalt. Als laatst zijn er geen aflosboetes, hoe sneller je jouw lening aflost krijg je een korting. Een soort cadeau voor het snelle afhandelen. Dit werd dus onze manier om ons bedrijf te laten groeien.

Vorig artikel
Volgend artikel

Similar Articles

Populair