Het perfecte cadeau voor een man

0
643
herenondergoed

Is je vriend, man of vader binnenkort misschien jarig, dan zit je misschien wel weer in dubio wat je dit jaar weer moet komen. We ontkennen het niet, cadeaus voor mannen zijn gewoon lastig. Ten eerste weten ze vaak geen eens wat ze zelf willen. As je het vraagt zeggen ze vaak: “Geen idee”. En ten tweede zijn mannen natuurlijk voor materialistisch ingesteld. Ze verkiezen liever iets praktisch boven iets waardevols maar dat is natuurlijk niet zo leuk om te geven. Om je te helpen hebben we een aantal leuke cadeaus voor je op een rijtje gezet.

  1. Herenondergoed

Herenondergoed kan eigenlijk nooit kwaad. Heb je een man ooit horen zeggen, ik heb teveel boxers!? Nee, wij dus ook niet. Mannen hebben eerder te weinig dan te veel boxers en daarom is herenondergoed altijd een goed cadeau. Je moet natuurlijk wel even uitvinden wat voor merk hij draagt want daar vind ik persoonlijk nogal veel verschil in zitten. Sommige merken boxers blijven beduidend langer mooi en goed dan andere boxers. Ze gaan niet los zitten, er komen geen gaten in en ook het elastiek blijft goed. Daarnaast zijn boxers vaak duo verpakt waardoor je er meteen 2 hebt in plaats van 1.

  1. Horloges van hout

Sommige mannen hebben al horloges dus wordt deze meteen van de lijst geschrapt maar heeft de jongen of man voor wie het cadeau is ook al een horloge van hout? De houten horloges zijn ontzettend populair aan het worden en we moeten zeggen, ze zijn ook wel echt mooi! Een houten horloge is gemaakt van hout en daar het gebruikt van dit materiaal hebben ze een ontzettend stoere uitstraling. Daarnaast is het hout niet hard, zoals in de meeste gevallen wordt gedacht, maar juist soepel en het vormt mooi om de polsen. Een echte aanrader voor als het een horloge liefhebber is.

  1. Nieuwste gadgets

Mannen zijn gek op gadgets en de nieuwste snufjes. Of het nu een nieuwe controller is voor ze PlayStation of een bieropener die een bierdopje wegschiet, het maakt niet uit. Zolang het maar een leuk snufje is waar ze ook echt iets mee kunnen doen. Online zijn er razend veel leuke en nieuwe gadgets te vinden dus verdiep je er eens in. Je komt vast iets leuks en handigs tegen.

  1. Verzorgingsproducten

Misschien niet heel leuk om te geven maar het is wel een cadeau waar ze echt iets aan hebben, verzorgingsproducten. Natuurlijk hebben de manier een wat kleiner assortiment dan de vrouwen maar toch wordt de huid van de man ook steeds belangrijker. De maatschappij vind het ook belangrijk dat de man goed voor zichzelf zorgt. Kies bijvoorbeeld voor een zachter verzorgingslijn voor zijn gezicht. Wedden dat hij dit nog niet heeft. Met een cleanser en huidcrème kom je al een heel eind. Voeg daar een exfoliant aan toe en je hebt de ideale avondroutine om het gezicht fris en gehydrateerd te houden.

Natuurlijk zijn er nog veel leuke ideeën en mocht je zo’n leuk idee hebben laat het ons weten!