Puikvoorelkaar.nl

Dat is goed voor elkaar

Gemakkelijk en snel sanitaire voorzieningen bestellen voor op kantoor!

Terwijl je thuis gemakkelijk en snel producten kunt kopen voor in huis, is dit veel lastiger voor grote kantoorpanden, winkels en bijvoorbeeld restaurants. De inkoop van producten gaat bijvoorbeeld erg soepel, maar dien je ook rekening te houden met het onderhoud en het aanbod van alle sanitaire voorzieningen. Zo is het niet te belopen om iedere dag nieuwe pakken wc-papier aan te schaffen bij de supermarkt, maar zijn hier tegenwoordig vele grote aanbieders in te vinden die je van alle benodigdheden kunnen voorzien. In dit blog geven we je graag een aantal tips voor het bestellen van sanitaire benodigdheden, zoals toiletpapier en papieren doekjes!

De juiste benodigdheden voor op kantoor 

Wanneer je werkzaam bent in een groot kantoor met vele werknemers, zul je dagelijks de sanitaire benodigheden moeten aanvullen. zo zijn er tegenwoordig vele aanbieders, die je in grote hoeveelheden kunnen zien van zowel toiletpapier, papieren doekjes, als zeep, dispensers en meer. Voor het toiletpapier is er een keuze te maken uit 1-laags, 2-laags en 3-laags toiletpapier en hebben de rollen een hoog absorptievermogen. Je kunt verschillende bekende merken toiletpapier bestellen, zoals Tork, Kimberly Clark, Satino en meer. 

Door simpelweg je gegevens in te vullen en je wensen naar de soort en het aantal rollen toiletpapier door te geven, kun je al erg snel beschikken over de juiste leveringen. Bestellingen in grote hoeveelheden zijn gunstig, omdat je op deze manier altijd over een juiste voorraad beschikt en ook het betaalgemak met een grote bestelling veel soepeler zal verlopen.

Het bestellen van papieren doekjes

Naast toiletpapier, wordt er ook erg veel gebruik gemaakt van papieren doekjes om de handen mee af te drogen. Papieren doekjes zijn recyclebaar en zijn ze ook van gerecycled materiaal gemaakt. Je kunt er gemakkelijk je handen mee drogen en is het erg hygiënisch, aangezien niet iedere scholier of werknemer dezelfde handdoek hoeft te gebruiken. 

De papieren doekjes worden ingedeeld naar de vouwsoort, waarbij ZZ-vouw de meest gebruikte soort is. De doekjes hebben een zigzagvouw en is hier het voordeel dat de onderste en de bovenste laag van de handdoekjes in elkaar gevouwen zijn en hoeft de dispenser niet aangeraakt te worden. Je voorkomt besmetting en zul je de dispenser ook hygiënisch houden!

Ook de papieren doekjes zijn gemakkelijk te bestellen en kun je eenvoudig het gewenste aantal doorgeven. Je zult een factuur ontvangen met alle bestelde producten, om vervolgens over de juiste sanitaire voorzieningen te beschikken op school, in je winkel- of in je kantoorpand!

Similar Articles

Populair

Drie manieren om te ontstressen tijdens COVID-19

Begin vorig jaar waren we nog sceptisch over dat virus dat in Wuhan rondging. Het virus werd lachend weggewuifd, dat zou toch  niet naar...

Dit mag je niet missen tijdens je volgende autovakantie

De zomervakantie nadert en half Nederland keert binnenkort terug op de Europese weg. Als je voor het eerst naar het buitenland rijdt, is het...

Een keer iets anders in 2021 – zo pak je dat aan!

2020 was een jaar die we niet snel zullen vergeten. Voor de een in positieve zin en voor de ander juist in negatieve zin....