Puikvoorelkaar.nl

Dat is goed voor elkaar

Gecoat tafellinnen is een ideale oplossing als je gezelligheid en schoonheid zoekt

Of je nou graag dineert aan je keukentafel met je hele gezin, of graag met je kinderen zit te knutselen, of gewoon een bordspel met vrienden wilt spelen, een gecoat tafellinnen is ideaal voor elk huishouden. Een mooi gedekte tafel is natuurlijk iets wat onmisbaar is in elk huishouden. Door te kiezen voor een gecoat tafellinnen met een luxe uitstraling kan je dit eenvoudig bereiken. Of er een ongelukje gebeurt tijdens het eten, of één van je kinderen knoeit op tafel, dan kan je dit eenvoudig schoonmaken. Het grote verschil tussen een gecoat tafellinnen en gewoon tafellinnen is dat één kant van het kleed op tafel een transparante coating heeft. Deze is gemaakt van acryl en is makkelijk af te nemen. De coating zelf plakt niet en is van goede kwaliteit. Hierdoor blijft de stof soepel tijdens het wassen en het weefsel van de stof blijft goed zichtbaar.

Niet constant wassen met een gecoat tafellinnen

Een gecoat tafellinnen heeft ook het grote voordeel dat je het niet iedere keer hoeft te wassen. Dit is direct weer goed voor het milieu. Ondanks dit gegeven kan je het toch zo vaak als je nodig acht wassen en blijft de kwaliteit van het gecoate tafellinnen goed. Op het moment dat het nodig is kan je eenvoudig het tafelkleed afnemen en naast wassen kan je het ook nog eens strijken, zodat het kreukvrij is. Om je gedekte tafel helemaal af te maken kan je ook kiezen voor stoffen servetten. Dit scheelt weer afval.

De voordelen van tafellinnen met een coating

Een tafelkleed wat afwasbaar is heeft aan één zijde een coating, maar wel de mooie uitstraling van een echt laken voor op tafel. Het is niet te vergelijken met een plastic tafelzeil. Je hebt wel de voordelen ervan, maar dit straalt luxe en stijl uit; iets wat mist bij een tafelzeil van plastic. De tafelkleden die een coating hebben kan je makkelijk onderhouden, ze zijn te wassen, strijken en makkelijk te drogen aan het wasrek. Ieder gecoat tafellinnen beschikt over een luxe en mooi design. Je kan hierbij denken aan een mooi geweven patroon met strepen. Zo weet je zeker dat je tafel er altijd gezellig uitziet. Het is eenvoudig te wassen op 30 graden. Let erop dat je geen wasverzachter gebruikt en centrifugeert op een lage snelheid. Het is niet de bedoeling om je gecoate tafellinnen in de droger te stoppen.

Similar Articles

Populair