Puikvoorelkaar.nl

Dat is goed voor elkaar

Een polsbrace om ongelukjes te voorkomen

Je kent het wel, een vervelende blessure de weer roet in het eten gooit. Niet meer normaal kunnen sporten en pijn ervaren. Deze blog gaat over blessures, en in het specifiek, blessures aan de pols. Blessures aan de pols zijn erg vervelend. Je wilt heir natuurlijk snel vanaf, zeker als je veel sport omdat je dan een van je armen eigenlijk nauwelijks of niet meer kunt gebruiken. Of niet? Er is een oplossing! Een polsbrace zorgt er namelijk voor dat jij gewoon lekker kunt sporten met een blessure, of het revalideren van die blessure.

Een pols gebroken?

Heb jij wel eens je pols gebroken? Erg vervelende plek voor een breuk, dat zeker. Je struikelt en komt verkeerd neer, je valt van de fiets, of je loopt ergens tegenaan op een onfortuinlijke manier. Het kan zomaar gebeuren dat je dan je pols breekt. Erg vervelend. Je kan dan het best zo snel mogelijk naar een ziekenhuis. En dan hopen dat de breuk niet te erg is. Soms, als de breuk slecht is, dan moeten ze je pols gaan zetten. Dit doet vaak erg veel pijn, maar het is wel nodig. Anders krijg je een scheve pols. Vervolgens moet je een aantal weken in het gips. Vaak zo’n beetje een week of 6. En vervolgens kan je rustig aan weer beginnen met sporten. Vaak is de pols nog een beetje fragiel. Ok eventuele schade aan de pols te voorkomen kan je eventueel ook met een polsbrace gaan sporten. Een polsbrace is een omhulsel om de pols die alles goed en stevig op zijn plek houd. Dit is erg verstandig omdat je dan de kans op extra schade beperkt. Goed om een polsbrace te gebruiken tijdens de revalidatie. De polsbrace zal bij revalidatie van breuken of blessures goed van pas komen dus haal er gouw een in huis als jij jezelf herkent in dit verhaal.

Haal nu nog jouw polsbrace in huis

De polsbrace moet je zien als een investering. Als je met de aankoop van de polsbreuk schade voorkomt aan je pols die je anders misschien wel zou oplopen, dan zouden er nog flinke ziekenhuis behandelingen en ook rekeningen achteraan kunnen komen. Dat wil je natuurlijk niet omdat je dan nog langer een blessure hebt en het geld kops. Koop daarom een polsbrace om dit soort taferelen te voorkomen!

Similar Articles

Populair

Tips voor de juiste sportkleding

Sporten, het is een bezigheid die bij veel mensen in hun routine zitten. Je kunt dit natuurlijk voor verschillende doeleinden doen. Veel jongens sporten...

Mediums online kunnen je echt helpen

Bij een medium denk je vast aan een oude vrouw met lange zwarte haren die in een enorm gewaad in het half donker in...

7 Brouwerijen uit Nederland

Nederland kent een rijke geschiedenis aan bieren. Vandaag de dag worden er nog steeds brouwerijen geopend. Je kunt zelf, als je de investering er...