Een modieus zomerseizoen: Stoer maar elegant

0
675
Nubikk dames sneakers

Festivalseizoen

Deze zomer barst het festivalseizoen weer los en dan zijn we natuurlijk ook weer druk bezig met wat we die zomer gaan dragen. Hoewel we allemaal graag op hakken naar elegante gelegenheden gaan weten we stiekem toch dat we veel liever wild aan het dansen zijn op een van de vele festivals deze zomer. Zeker aangezien de beste festivals meerdere dagen duren wil je niet constant ongemakkelijke en pijnlijke voeten hebben. Om deze redenen gaan we toch liever op sneakers naar een festival. Maar het mag dan ook wel weer een beetje sexy en elegant overkomen. Oude afgetrapte sneakers zijn ook niet echt een optie. Om de balans te vinden tussen stoer, bruikbaar, elegant en sexy kun je het beste kiezen voor Nubikk dames sneakers.

 

Comfort maar elegant

Deze sneakers zijn ontworpen om met hun dikke zool veel comfort te bieden tijdens het uitgaan naar clubs of festivals terwijl ze tegelijkertijd een vrouwelijke elegantie hebben door het kleurengebruik en de patronen. Alhoewel het merk elk seizoen hun collectie vernieuwd en ook schoenen creëert die specifiek voor de winter ontworpen zijn zullen we in dit artikel ons voornamelijk focussen op hun zomercollectie aangezien we vooral kijken wat te dragen tijdens het festivalseizoen. De zomercollectie wordt gekenmerkt door lichte kleuren zoals wit, lila, lichtroze en blush. Dit zijn natuurlijk wel kleuren die tijdens een festival snel tonen dat ze vies worden. Daarom is het niet onverstandig om te investeren in wat schoenen schoonmaakmiddelen om de schoenen als nieuw te houden.

 

Naast de lichte kleuren schroomt het merk Nubikk zich ook niet om wat avontuurlijkere printen te gebruiken voor hun schoenen. Een luipaard print of glitterapplicatie zie je regelmatig voorbijkomen. Het risico met een dergelijke print is natuurlijk wel dat het ordinair overkomt. Gelukkig weet het merk de schoenen op een elegantie manier balans te geven en geeft het de schoenen juist een originele en creatieve uitstraling. Ideaal dus voor een festival.

 

Laarzen

Wanneer je toch niet zo’n fan bent van sneakers en liever in iets wat hakken heeft naar je feest gaat kun je bij Nubikk ook terecht voor hun dameslaarzen. De laarzen zijn elegant en hebben leuke hakjes maar zijn tegelijkertijd zo ontworpen dat ze ook comfortabel zijn. Ze hebben dezelfde gedachten achter hun ontwerp als de sneakers, namelijk, simpel, elegant en minimalistisch maar tegelijkertijd met hier en daar een wat uitdagendere kleur zoals zilver of goud. Op deze manier biedt het merk voor iedereen iets.