Puikvoorelkaar.nl

Dat is goed voor elkaar

Een jubileum vieren

Als jij of je werknemer binnenkort een jubileum haalt dan is dat een hele prestatie. Dit mag natuurlijk ook beloond worden omdat het halen van een jubileum steeds minder vaak voorkomt. Dit heeft ermee te maken dat werknemers steeds vaker een carrièreswitch maken en ook huwelijken in de soep lopen. Een jubileum vieren kan op verschillende manieren zoals het geven van een cadeau maar daarnaast is het ook erg leuk om leuke activiteiten te doen. Hier vind je enkele leuke activiteiten die je kan doen om een jubileum te vieren. 

 

E-bike tour door Nederland 

Het is erg leuk om een jubileum te vieren door een e-bike tour te organiseren in Nederland. Je gaat dan natuurlijk niet heel Nederland af fietsen maar je gaat door rustgevende natuurgebieden fietsen. Het organiseren van een e-bike tour door Nederland is zeker niet moeilijk en hiervoor kan je verschillende bedrijven inschakelen. Deze bedrijven brengen dan de elektrische fietsen naar plek van de tour toe en halen deze daar ook weer op. Een jubileum vieren met een e-bike tour is erg leuk als degene die de jubileum gehaald heeft erg veel van fietsen houdt. 

 

Fiets-suppen 

De term fiets-suppen zal je zeker niets zeggen en dat is ook logisch. Fiets-suppen is een combinatie van surfboarden en fietsen en kan je ook doen bij detuinderij.nl. Als het erg mooi weer is en er is een jubileum te vieren, dan is het erg leuk om te gaan fiets-suppen. Je gaat dan namelijk fietsen op het water en dat is erg leuk. Houd er wel rekening mee dat jij goed balans moet kunnen houden want anders lig je te zwemmen in het water. Het is erg leuk en rustgevend om dit te doen in natuurgebieden zoals Giethoorn. Vaak kunnen bedrijven je voorzien van een uitstekende fiets-sup en kunnen deze altijd afleveren op de locatie. Na het afronden van de activiteit, kan het bedrijf ook weer de fiets-suppen ophalen. Je hebt dus geen enkel werk aan het transporteren en dat is zeer fijn. 

 

Vier uw jubileum bij de tuinderij 

Je kan er ook voor kiezen om je jubileum of de jubileum van een werknemer te vieren bij de Tuinderij. Bij de Tuinderij zijn er tientallen verschillende activiteiten te vinden zoals sumoworstelen, zweefbal spel en levend tafelvoetbal. Wil je een leuke dag maken? Vier uw jubileum bij de Tuinderij. Naast het vieren van een jubileum kan je bij de Tuinderij ook prima terecht voor teambuilding. Teambuilding is namelijk zeer belangrijk om de band binnen een team te versterken.

Similar Articles

Populair