Puikvoorelkaar.nl

Dat is goed voor elkaar

Manieren om warm te blijven op de frissere zomeravonden

Het lijkt er nu misschien nog niet naar, maar het wordt wel degelijk weer herfst. We zijn over de helft van het jaar en dat betekent dat het ook weer wat frisser gaat worden. Omdat het nu een van de warmste weken ooit is in Nederland, denk je daar misschien niet aan. Toch zal het vanaf het eind van deze maand stukken frisser gaan worden. Om op deze dagen en avonden toch nog te kunnen genieten van de heerlijke avonden buiten zijn er verschillende manieren om jezelf warm te houden. Deze worden in dit blog allemaal met jou besproken!

In de tuin

Omdat je niet iedere keer dat je buiten bent op dezelfde plek verblijft, is besloten om dit blog op te delen in de verschillende plekken waar jij jezelf mogelijk kunt bevinden. Een plek waar jij zeker veel tijd gaat doorbrengen is de tuin.

Nu kan je denken: ja, maar als ik in de tuin zit kan ik toch gewoon naar binnen om een trui te pakken? Dat klopt. Alleen hoeft dit helemaal niet nodig te zijn wanneer je een gaskachel hebt! Stel je voor dat je een prachtige overkapping hebt laten bouwen afgelopen zomer. Hier wil je natuurlijk nog lang van nagenieten. Met een gaskachel blijf jij lekker warm buiten zitten (onder jouw nieuwe overkapping) terwijl je niet van jouw plek af hoeft. Ideaal toch?

Als je niet helemaal fan bent van een gaskachel en op zoek bent naar iets met een gezelligere uitstaling, dan moet je eens kijken naar elektrische haarden.

Op het strand of in een park

Zeker wanneer je overdag een heerlijke dag hebt gehad met veel zon, kan het contrast dat wordt gesteld met de avondtemperaturen flink tegenvallen. Zodra de zon weg is kan het flink afkoelen. Om ervoor te zorgen dat jij geen kou gaat lijden en eerder naar huis moet van een gezellige buiten BBQ in het park, is het noodzakelijk dat jij het een en ander meeneemt om warm te blijven.

Zo kan je ervoor kiezen om uit voorzorg een paar dekentjes mee te nemen, of een lekker warme trui. Ga je naar het strand en kies je ervoor om nog wat langer te blijven? Vergeet dan niet om een joggingbroek mee te nemen voor op de terugweg. Het kan vlug afkoelen vanaf het moment dat de zon onder gaat. Voorkom dat je verkleumd op de scooter of fiets zit terug naar huis en neem warme kleding mee. Zo blijf jij warm op iedere frissere zomeravond!

Similar Articles

Populair

Een weekend vrij

De dag is begonnen. Het is een heerlijk weekend. En ik was van plan daar optimaal van te genieten. Hiervoor had een aantal plannen....

Een weekend vrij

De dag is begonnen. Het is een heerlijk weekend. En ik was van plan daar optimaal van te genieten. Hiervoor had een aantal plannen....

Het bedrijf dat groeit

Ik ben al een tijd begonnen met mijn eigen bedrijf. Het is nog kleinschalig. Het loopt tot nu toe nog goed alleen we willen...