Een bedrijfswagen leasen

0
1071

Wanneer jij ondernemer bent is het vaak van belang dat je over een betrouwbare, comfortabele bedrijfswagen beschikt. Als ondernemer beschik je niet altijd over voldoende vermogen om zo’n bedrijfswagen in één keer te financieren. Aan de dag van vandaag is voldoende vermogen niet meer nodig om over een comfortabele bedrijfswagen te kunnen beschikken. Je kunt namelijk ook een bedrijfswagen leasen. Door een bedrijfswagen te leasen beschik je over een betrouwbare en comfortabele bedrijfswagen voor een vast bedrag per maand. Vaak lease je namelijk een splinternieuwe of jong gebruikte bedrijfswagen. Daarnaast heeft het leasen van een bedrijfswagen veel voordelen.

De voordelen van een bedrijfswagen leasen

Een bedrijfswagen leasen bij de bedrijfswagen adviseurs heeft met name voor ondernemers veel voordelen. Wanneer je een leasecontract aan gaat bij een leasemaatschappij betaal je naast het maandelijks bedrag voor de bedrijfswagen een bepaald bedrag aan rente. De rente is fiscaal aftrekbaar. Hierdoor ontvang je dus belastingvoordeel. Daarnaast heb je niet te maken met torenhoge autokosten op het moment dat je failliet gaat. Wanneer dit het geval is, kun je het leasecontract opzeggen zonder dat je nog wegenbelasting of iets dergelijks hoeft te betalen. Daarnaast heb je ook niet te maken met onderhoudskosten. Onderhoud aan een bedrijfswagen is altijd noodzakelijk. Denk hierbij maar aan de onderhoudsbeurten, de keuringen, etc. Deze kosten zijn bij het leasebedrag inbegrepen. Mocht er dan een reparatie noodzakelijk zijn als gevolg van bijvoorbeeld een motorstoring, dan zijn hier geen extra kosten aan verbonden. Daarnaast hoef je ook geen autoverzekering af te sluiten.

Autoverzekering afsluiten

Een autoverzekering is vaak gebaseerd op het type autoverzekering en op het aantal schadevrije jaren wat je hebt opgebouwd. Wanneer je een nieuwe, of jong gebruikte auto hebt, zal je deze vaak allrisk willen verzekeren. De premie voor zo’n autoverzekering is vaak aan de prijs. Zeker op het moment dat je nog geen, of nog maar een aantal schadevrije jaren hebt opgebouwd. Ook de prijs voor een autoverzekering zit bij het leasebedrag wat je maandelijks betaald inbegrepen. Het leasen van een bedrijfswagen heeft dus veel voordelen. Je weet namelijk van te voren waar je aan toe bent. Daarnaast is de bedrijfswagen adviseurs een leasemaatschappij zonder tussenpersoon. De gehele leaseperiode heb je contact met één contactpersoon. Ook zijn er geen tussenpersonen betrokken bij deze leasemaatschappij. Daarnaast helpen de adviseurs van bedrijfswagen adviseurs je bij het maken van de juiste keuze van jouw bedrijfswagen. Het uitzoeken en samenstellen van dé geschikte bedrijfswagen is namelijk vaak complex. Dit omdat je misschien wel een bedrijfswagen nodig hebt met een koelinstallatie omdat je vaak zuivelproducten transporteert. Of omdat je graag een dubbele cabine wil maar toch wil beschikken over voldoende opbergmogelijkheden. Wanneer jij op zoek bent naar een bedrijfswagen, kun je eens advies vragen aan één van de adviseurs.