Puikvoorelkaar.nl

Dat is goed voor elkaar

Wil je een duurzame baan of stageplek? Ecoteers!

Bij de term "duurzame baan" denk je waarschijnlijk niet direct aan werken bij een (online) marketingbureau. Je zult dan eerder denken aan het werken in de buitenlucht of misschien zelfs het plaatsen van zonnepanelen. Maar ook op kantoor kun je een duurzame baan vinden. Je werkt, bijvoorbeeld bij Ecoteers, vooral voor duurzame bedrijven en duurzame startups. Je geeft deze bedrijven de kans om te groeien door jouw expertise op het gebied van online marketing in te zetten. En daarbij werk je ook nog eens mee aan een groenere wereld. Als dat geen duurzame baan is, dan weet ik het ook niet!

Een duurzame baan in een fijn team

Een baan is natuurlijk pas écht duurzaam als jij er op je plek zit en als je er langdurig fijn kunt werken. Ecoteers gaat niet alleen voor een betere wereld, ze gaan ook voor een fijne werkplek. Een baan waarin je jezelf blijft ontwikkelen en waar je echt gewaardeerd wordt. Een plek om je te ontwikkelen en je in te zetten voor bestaande en startende bedrijven. Klinkt je dat als muziek in de oren? Kijk dan op de website van Ecoteers en zie welke vacatures er open staan. Wellicht staat jouw droombaan er wel tussen!

Wat doet Ecoteers?

Je kunt als (duurzame) klant bij Ecoteers terecht als je op zoek bent naar een betere online vindbaarheid van je bedrijf. Ecoteers werkt aan de hand van een goed te volgen stappenplan en zal altijd met jou in overleg gaan over de vervolgstappen. Je kunt een vast pakket afnemen, je ziet op de site precies wat dit pakket kost en wat je er per maand voor betaalt. Geen kleine lettertjes en geen rare verrassingen achteraf. Het is wel belangrijk om je te realiseren dat het op één komen in een van de online zoekmachines een kwestie van de lange adem is.

Hoe kom je op één in Google?

Om te beginnen schakel je Ecoteers in. Maar dan ben je er nog niet. Ecoteers gaat er, samen met jou, uitgebreid voor zitten om je doelen te bespreken. Je website en de teksten en afbeeldingen die daarop staan worden onder de loep genomen en je krijgt advies over welk pakket geschikt is om jouw doel te behalen. Je krijgt ook informatie over de duurzame werkwijze van Ecoteers. Wist je dat Ecoteers bij iedere 2.500 geschreven woorden een boom laat planten in Nederland? Je zorgt er zo niet alleen voor dat jouw webiste beter gevonden wordt, je zorgt ook voor een groenere wereld!

Similar Articles

Populair