Puikvoorelkaar.nl

Dat is goed voor elkaar

Drie items die je zowel chic als casual kunt dragen!

De lente komt er langzaam weer aan en de zon begint steeds iets meer door te komen. Dat betekent dat we ons steeds minder dik aan hoeven te kleden. Heerlijk vind ik dat altijd! Vooral het eerste moment dat je voor het huis uit kunt zonder jas naar buiten kunt zonder het vreselijk koud te hebben. Zonder die winterjas kun je gewoon er veel leuker uitzien en ziet iedereen het tenminste als je iets leuks aan hebt omdat je geen dikke jas er overheen hebt. Maar toch kan het met warm weer ook wel lastig zijn als je naar je werk gaat of een andere gelegenheid hebt. Je kunt je namelijk niet te bloot aankleden maar soms is het wel heel warm. Daarom heb ik deze blog geschreven met drie tips voor items die je zowel casual als chic kan dragen én die uitermate geschikt zijn voor de lente! 

Een mooie blazer 

Allereerst is een mooie blazer natuurlijk altijd goed. Je hebt veel blazers die in de lente je outfit een chique touch kunnen geven, maar waar je wel fijn een luchtig topje of shirtje onder kunt dragen voor als het warm is. Vooral een blazer in een leuk zomers kleurtje is perfect voor de lente! En op die manier zal je ook nog eens opvallen op de werkvloer. En als je denkt dat deze blazers in de kast blijven hangen op het moment dat je niet werkt, dan zit je helemaal fout. Want ook naar het terras met een stoere jeans of een paar grote oorbellen werken blazers geweldig voor je outfit. Je ziet er casual chic uit en maakt een enorme krachtige indruk op mensen.

Een broek van travelstof 

Daarnaast is een broek van travelstof heel lekker voor in de lente en zomer. Deze broeken heb je in allerlei (lange) nette varianten, zoals een chino of een wijde pantalon, maar zijn niet veel te warm. De travelstof waarvan de broeken gemaakt zijn, zijn namelijk luchtig en elastisch. Hierdoor zul je niet zo snel oververhit raken als in een pantalon van bijvoorbeeld wolmix of een spijkerbroek. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze zwarte broek travelstof van Je M’Appelle; die is geweldig voor naar je werk! En ook deze broek travelstof blauw kan je aan naar werk, maar ook combineren met een stoere spijkerjas en sneakers voor als je na je werk nog even naar het park gaat! 

Een goed paar pumps

Tot slot is een goed paar pumps altijd mooi. En het voordeel van de lente is dat je deze weer kunt dragen zonder ijskoude tenen te krijgen! Pumps kun je namelijk onder een blazer of travelstof broek voor een chique look (zie hierboven) maar ook onder een stoere jeans voor een sexy ‘touch’ aan je outfit. Je kunt dus zelf bepalen hoe netjes je je outfit maakt met pumps. Let wel op dat je pumps koopt van goede kwaliteit, zodat je er ook nog een beetje op kunt lopen. Ik zeg altijd: Beter één maar goede pumps, dan tien paar goedkope pumps. Je wil namelijk niet als je ‘s avonds van het terras naar een restaurant moet lopen, of van je ene werkmeeting naar de andere, dat je loopt te strompelen omdat je zoveel blaren en wondjes hebt van je pumps. Dan is het namelijk al helemaal niet meer chic, haha!

Similar Articles

Populair