Puikvoorelkaar.nl

Dat is goed voor elkaar

Dit moét je hebben voor deze zomer!

Het zit er al bijna aan te komen, de zomer is in het vizier. Na al wat mooie zomerse dagen en de avonden waar het steeds langer licht is, komt hij er nu echt bijna aan. De t-shirts kunnen alweer aan, alleen voor de korte broeken moeten we nog even wachten. We hebben verschillende keuzes om ons iets luchtiger te kleden, dat kunnen we in deze periode al zeker. Nu zijn er een aantal mogelijkheden. Kies je bijvoorbeeld voor een Polo shirt, een T-shirt, of ga je toch voor een overhemd met korte mouwen. T-shirts zijn er meer voor de casual look, terwijl een Polo shirt juist iets wat zakelijks uitstraalt. Hier vind je drie tips die je kunt gebruiken voor de mooie zomer die komen gaat!

Kleed je luchtig

De zomer komt eraan, wat betekent dat warme dagen ons weer tegemoet zullen komen. Nu is het in Nederland altijd erg lekker weer, maar is de lucht zo vochtig en benauwd. Vergeleken met warme landen als Spanje en Turkije is het in Nederland eigenlijk nooit echt ‘lekker’ warm. Het is vanzelfsprekend dat je jezelf op deze dagen vooral luchtig moet kleden. Een iets wijder shirt in plaats van het strakke overhemd of een luchtige broek in plaats van een skinny jeans. Door jezelf luchtig te kleden voorkom je dat je het snel warm krijgt, en misschien nog belangrijker, dat je niet teveel zweet in al die strakke broeken!

Zomers kleden, maar toch zakelijk!

Een zomerse outfit, voor naar het strand kan het prima. Nu is er alleen een klein probleem voor de mensen die gewoon de gehele dag op kantoor zitten. vooral met een zakelijke baan is het lastig om bijvoorbeeld een korte broek aan te trekken. Het betekent niet dat je het jezelf dan ineens niet comfortabel kunt maken. door middel van een Polo shirt kleed je jezelf zakelijk en comfortabel. Zolang je jezelf houdt aan de eisen van het bedrijf, kun je alle klanten op om het zo comfortabel mogelijk te maken voor jezelf!

Ga er op uit!

Op zonnige, warme dagen is het heerlijk om er op uit te gaan. een dag in het bos of luieren op het strand zijn vaak favoriet. Je kunt hier prima een zomerse outfit gebruiken, heerlijk ontspannen. Je kunt jezelf even verzetten van alle drukke werkzaamheden, en eindelijk kan de korte broek aan. Wanneer je naar je werk al een Polo shirt draagt, kun je dit ook gemakkelijk dragen in je vrije tijd. Op een korte broek met slippers of sneakers zorg je voor een meer casual outfit.

Similar Articles

Populair