De leukste verjaardagscadeautjes

Lenteverjaardag

Ik ben bijna jarig! Veel mensen zijn in het voorjaar jarig, ik denk dat het komt omdat die kinderen tijdens vakantie verwekt zijn. In de zomervakantie is immers alles een stuk leuker dus dat zorgt voor behoorlijk wat baby’s geboren in april en mei. Ik vind het zelf altijd de ideale maand om jarig te zijn. Het is vaak al wat warmer, maar nog niet snikheet, waardoor je wel in de tuin kan zitten maar nog niet wegsmelt. Daarnaast is iedereen super vrolijk omdat de winter voorbij is. Al met al een heerlijk seizoen, dus. Ik vind het alleen heel lastig om goede verjaardagscadeau’s te bedenken. Daarom houd ik vanaf het begin van het jaar al een wensenlijstje bij met dingen die ik graag wil hebben. Zo hoef ik het niet allemaal te bedenken in de laatste week. Ik kan me voorstellen dat er meer mensen zijn die niet zo goed weten wat ze voor hun verjaardag willen hebben, dus daarom heb ik een lijstje gemaakt van zaken die heel handig zijn om te krijgen. Mogelijk hebben jullie er wat aan!

Cadeautjes

Zo heb ik dit jaar het volgende gevraagd:

  • Spullen voor in huis: Mijn beddengoed is eigenlijk aan vervanging toe, en mijn handdoeken ook. Dit is een ideaal iets om voor je verjaardag te vragen.
  • Zaken voor je huishouden: een stofzuiger, een dweil, wat er ook aan vervanging toe is kan je voor je verjaardag vragen. Het leukste vind ik daar aan dat het dan echt een verrassing is welke je krijgt!
  • Mooie sieraden of accessoires om je lentecollectie compleet te maken. Ik ben dit jaar door mijn partner verwend met een hele mooie zonnebril rond uit de zonnebril heren collectie van Charlie Temple. Ik had deze al in reclames voorbij zien komen maar ben dan niet het soort persoon die het meteen besteld. Echter kreeg ik deze dus als verrassing van mijn partner voor mijn verjaardag, ik ben er echt heel erg blij mee!
  • Als je het echt niet weet zijn waardebonnen voor winkels waar je vaak komt ook altijd een prima cadeau. Een bon voor je lievelingskledingzaak, een biosbon – dit is leuker dan het krijgen van geld en je maakt er vaak wel gebruik van.

Daarnaast vind ik de gezelschap van mensen het leukst, dat weegt natuurlijk tegen geen één cadeau op. Ik kan niet wachten tot we weer in de tuin kunnen zitten voor mijn verjaardagfeest. Met mijn nieuwe zonnebril op.

Similar Articles

Comments

Populair

Feliciteer jouw vrienden met een chocolade felicitatie

Het is de tijd van het jaar waarin veel mensen jarig zijn, slagen of gewoon vanwege een andere reden een leuk cadeautje verdienen! Ik...

Zorg dat je dit voor elkaar hebt binnen je bedrijf!

Heb je een eigen bedrijf, of ben je verantwoordelijk voor een deel van het bedrijf waar je werkt? Dan is het belangrijk dat je...

Het ideale sinterklaasfeest op werk

Sinterklaas Wij doen op werk nooit echt aan kerstpakketten. Ik vind dat maar een lastig iets om aan te schaffen, de helft van de mensen...