Puikvoorelkaar.nl

Dat is goed voor elkaar

Creatieve cadeaus voor de kerst

Het jaar vliegt voorbij, de kerst komt steeds dichterbij. Op zoek naar originele kadootjes voor de kerst? Vaak zijn mensen op zoek naar een personal touch. Maar wanneer je ieder jaar voor zo veel mensen iets persoonlijk moet bedenken, houd de creativiteit soms een beetje op. Geen paniek! Veel persoonlijker kan het niet worden met deze cadeautips!

Telefoonhoesje op maat

Heeft je vriend maar een suf kader rondom zijn iphone? Laat een Iphone hoesje maken met foto. Een telefoonhoesje met foto kan je op diverse websites eenvoudig ontwerpen. Ga voor een tof vakantiekiekje met goede herinneringen, of kies juist die net genante selfie. Van je vriend, of van jou zelf. Ook kan je een werk van je favoriete artiest laten afdrukken, of de cover van je favoriete lp album.

Dingen met naam

Nooit meer een discussie of iets wel of niet van jou is. De heilige, ongeschreven regel is immers: al je naam ergens op staat, is het van jou. Je kan van alles laten bedrukken of graveren met jou naam. Kies bijvoorbeeld voor een personal bierpul. Ook handig als je bij een borrel niet meer weet wiens glas nou van wie was. Van glazen tot kaasplankjes, kaarsen tot deurmatten, kussen, deurmatten of chocola: alles met jou naam er op!

Gezichtjes sokken

Met sokken zit je altijd goed. Maar met deze sokken maak je het ook nog eens persoonlijk! Deze sokken zijn het perfecte cadeau voor een grapjas. Of iemand die zijn sokken-spel wel heel serieus neemt. Met sokken met jouw gezicht er op heb je gegarandeerd een top cadeau te pakken!

Huisdieren kunst

Mensen zijn gek op huisdieren. En hun eigen huisdier is natuurlijk de aller leukste van allemaal. Waar je met een fotoprint nog wel eens de mist in kan gaan (‘oh hier kijk ik net raar’), ziet je huisdier er altijd leuk uit. Met een mooie prent van iemands huisdier zit je dus altijd goed. Wil je er een creatievere touch aan geven? Laat dan een kunstenaar zich buigen over deze queeste. Op websites zoals deviantart en etsy zijn er genoeg kunstenaars die deze commissie voor jou met liefde uitvoeren.

Print een liedje

Op zoek naar een cadeau voor een muzikaal type, maar heeft hij alle platen al in huis? Geef hem of haar dan een visuele representatie van zijn of haar favoriete muziek! Ook hier kan je eindeloos in variëren. RindleWaves maakt van jouw favoriete zin een prachtig kunstwerkje. Of maak een print van een vette album hoes. Maar je kan ook gaan voor merchandise, waarmee je de originele artiest ook nog eens ondersteunt.

Similar Articles

Populair

Je leven weer oppakken doe je zo

Het kan zijn dat je even een dipje hebt. Iedereen heeft hier wel eens last van. Vaak wordt er gezegd dat je de tijd...

Een lening aflsuiten, hoe doe je dat?

Heb je geld nodig? Moet u een lening afsluiten? Wil je weten hoe je dat doet? In deze blog leest u hoe u een...

Goed voor elkaar: lifestyle kerstpakketten

De feestdagen naderen alweer snel. Dat is voor iedere ondernemer een drukke tijd. Veel ondernemers moeten het hebben van de omzet rond de feestdagen....