Bestel een gepersonaliseerde drinkfles online

0
524

Als je op zoek bent naar een waterfles die je overal mee naartoe kunt nemen, is het een goed idee om naar een gepersonaliseerde drinkfles te kijken. Dit is namelijk een duurzame drinkfles, die je zelf kan ontwerpen. Er zijn veel opties mogelijk met het ontwerp, zo zijn er verschillende kleuren beschikbaar, maar bijvoorbeeld ook een bloemen patroon of een marmer patroon. Het ligt er maar net aan waar je van houdt en wat bij je past. Een gepersonaliseerde drinkfles is overigens ook leuk om cadeau te doen, zeker omdat je er ook een naam op kan laten graveren of een andere tekst.

Gepersonaliseerde drinkfles als cadeau

Als je een gepersonaliseerde drinkfles als cadeau wil geven, kan je er zelf een tekst op laten graveren; bijvoorbeeld de naam van de jarige. Op die manier is het een uniek cadeau, en een gepersonaliseerde fles kan dagelijks gebruikt worden. Er is dan ook een kleinere kans dat de fles kwijtraakt, omdat er een naam op staat. Je kan zo'n gegraveerde drinkfles bestellen bij Flaske. Wil je bijvoorbeeld altijd water meenemen naar kantoor, in zo’n drinkfles? Dan weet iedereen dat deze fles van jou is, omdat je naam erop staat. Natuurlijk is het ook mogelijk om een andere tekst te laten plaatsen, maar je moet wel rekening houden met een maximaal aantal tekens. Dit is meestal 12 tekens per fles, dus je kunt geen hele zinnen erop zetten. En wist je dat je ook nog eens duurzaam bezig als je zo’n drinkfles aanschaft? Je bespaart namelijk gemiddeld 156 plastic flesjes per jaar, bij de aankoop van één drinkfles. Ook zijn deze flessen roest- en lekvrij, waardoor ze handig in gebruik zijn. Wil je graag zo’n drinkfles bestellen?

Drinkfles bestellen

Als je geïnteresseerd bent in zo’n drinkfles, dan is het mogelijk om die online te ontwerpen en vervolgens te bestellen, bijvoorbeeld bij Flaske. Gebruik je de fles voor het sporten? Dan is het mogelijk om er een sportdop bij te bestellen. Je kunt er ook een karabijnhaak bij bestellen, zodat je de fles gemakkelijk aan een tas kunt hangen. En als je de fles hebt ontworpen, heb je ook de keuze uit verschillende kleuren doppen. Bijvoorbeeld een paarse, een roze of een groene. Zo maak je een gepersonaliseerde drinkfles volledig naar wens, voor jezelf of als cadeau voor iemand anders. Heb jij al een leuke gepersonaliseerde drinkfles in gedachten, of moet je nog even inspiratie opdoen via de webshop?