Puikvoorelkaar.nl

Dat is goed voor elkaar

alleen internet klinkt basis, maar biedt zeer veel voordelen

Er zijn verschillende opties wanneer je gaat kijken naar de abonnementen die je af kan sluiten. Zo kun je ervoor kiezen om een alleen internet abonnement af te sluiten. Hierin zit dus geen tv of andere zaken. Kiezen voor alleen internet heeft veel voordelen. Echter zijn deze voordelen niet echt bekend waardoor het minder vaak gekozen wordt. De voordelen die wij voor jullie gaan behandelen zijn:

  • Geld besparen door alleen internet

  • TV en films op je andere apparaten

  • Hogere internet snelheid 

  • Wanneer kies je voor alleen internet?

Geld besparen

Door je te abonneren op een alleen-internet abonnement, kun je geld besparen op andere abonnementen. Je hoeft namelijk geen televisie zenders meer te kopen. Wel kun je ervoor kiezen om tv te houden. Deze kan je vaak verbinden met je telefoon waardoor je alsnog op de tv iets kan kijken. Wanneer je jouw televisie wel weg doet bespaar je ook nog eens geld op de energierekening. Daarnaast hoef je ook geen vaste telefoon meer te hebben. Door de smartphones ben je altijd en overal bereikbaar. Dus is een vaste telefoon geen must meer. 

TV en films op andere apparaten

Tegenwoordig kun je ervoor kiezen om in plaats van op de ouderwetse tv te kijken, op je andere apparaten zoals je telefoon, computer of misschien wel je tablet shows en series te kijken. Wanneer je dit doet is een tv abonnement dus niet meer per se nodig. Daarnaast kun je ook streamingdiensten kijken op deze apparaten. 

Hogere internet snelheid

Door alleen internet heb je kans op een snellere internet snelheid. Dit geldt vooral omdat je de TV niet meer nodig hebt. Hierdoor wordt het internet minder belast en kan er meer internet naar de andere apparaten. 

Wanneer kies je voor alleen internet

Er is niet per se een harde lijn wanneer je voor een alleen internet abonnement moet kiezen. Echter is er wel een punt wanneer dit een stuk beter is. Dit is als jij nog maar weinig gewone televisie kijkt en meer streamingdiensten gebruikt. Daarnaast is het ook belangrijk dat je de vaste telefoon niet meer gebruikt. Wanneer je dit allebei nog wel doet wordt het aangeraden om een ander abonnement te nemen. 

Conclusie 

Zoals je in de vorige alinea's hebt kunnen lezen zijn er veel voordelen aan het hebben van een alleen internet abonnement. De belangrijkste hiervan zijn dat je veel geld kunt besparen door alleen internet te hebben. Het andere grote voordeel is dat je geen tv abonnement meer nodig hebt. Je kan namelijk jouw tv kijken door een van je apparaten te verbinden. 

Similar Articles

Populair

De Groene Keuze: Auto Delen in Rotterdam Zuid en Amsterdam Ontdekken

Stel je voor: je hebt een auto nodig voor een dagje uit, een verhuizing of gewoon om van A naar B te komen. In...

Hobby’s voor binnen en buiten

Heb jij ook zin om een nieuwe hobby te ontdekken? Jezelf even helemaal verliezen in iets wat je gewoon leuk vind om te doen,...

Hoe gaat asbest verwijderen in zijn werk?

Asbest is een materiaal dat in het verleden veel gebruikt werd vanwege de vele voordelige eigenschappen, zoals hittebestendigheid en slijtvastheid. Tegenwoordig weten we echter...