Puikvoorelkaar.nl

Dat is goed voor elkaar

4 Tips tegen acne

Iedereen heeft er wel eens last van. De een meer dan de ander. Acne is een veel voorkomend huidprobleem waar veel mensen zich een beetje voor schamen. Wat natuurlijk zeer begrijpelijk is. Voorkomen van acne is bijna onmogelijk, maar er zijn wel een aantal dingen die je kunt doen om het probleem te verminderen. Omdat ik als geen ander weet hoe vervelend het kan zijn vind je in deze blog vier handige tips die je helpen je acne te verminderen. Het is een proces dat veel aandacht en moeite vraagt, maar het resultaat mag er dan ook zeker zijn. Persoonlijk vind ik de producten van Zo Skin Health ontzettend prettig omdat deze natuurlijke ingrediënten gebruiken die tot diep in de huid reinigen. Onderstaande tips zijn dan ook gebaseerd op deze producten.

Onzuiverheden verwijderen

Het is belangrijk om onzuiverheden en acne die zichtbaar aanwezig zijn op de huid direct aan te pakken. Dit kan heel makkelijk met de correct & conceal. Deze formule vermindert de verstopte poriën en verwijdert dode huidcellen. Deze langdurige bescherming zorgt ervoor dat op de aangestipte plek geen acne meer ontstaat. Daarnaast bevat het product tea tree olie waardoor de huid extra goed gereinigd wordt. Zo Skin Health biedt twee verschillende varianten aan van dit product.

Poriën reinigen

Deze extreme reiniging voor de poriën kan als masker en als plaatselijke behandeling gebruikt worden. Het haalt als het ware de poriën leeg en treedt direct op tegen ontstekingen, whiteheads en blackheads. De complexion clearing masque van Zo Skin Health verbeterd de huid zichtbaar door talg te absorberen en te verminderen. Gebruik je dit product als masker? Laat het dan 15 minuten intrekken en spoel het vervolgens af met lauw warm water.    

Talgproductie verminderen

Vaak is het grootste probleem bij ernstige acne gevallen een te grote talgproductie in de huid. Talg zorgt ervoor dat je huid vettig wordt en een te vette huid zorgt voor puistjes en ontstekingen. Met de acne control van Zo Skin Health ga je dit probleem met een krachtige en pakkende formule tegen. Deze crème zorgt ervoor dat je betere controle hebt op de bacterie die acne kan veroorzaken en helpt met het bestrijden en voorkomen hiervan. Bij gebruik van dit product wordt ook aangeraden om een zonnebescherming te gebruiken omdat de huid extra kwetsbaar en gevoelig kan zijn.     

Acne behandeling 

Natuurlijk zijn er ook producten die de gehele acne behandeling bevatten en niet alleen specifieke problemen aanpakken. De complexion clearing program van Zo Skin Health bestrijdt de zichtbare puistjes en blackheads en reinigt de poriën. Dit pakket aan producten bevat alle producten die je nodig hebt om acne aan te pakken en deze behandeling mag twee keer per dag uitgevoerd worden. Ook hierbij wordt zonbescherming sterk aangeraden omdat de huid extreem gevoelig kan zijn.

Similar Articles

Populair